Gedreven om om evenementen tot een succes te maken.

Het verhaal van Ticketflip begint bij een gesprek tussen Saif Rashed, een softwareontwikkelaar, en David Hol, een evenementenorganisator en marketeer. Saif bracht zijn technische knowhow en liefde voor het bouwen van applicaties in, terwijl David zijn jarenlange ervaring in de evenementenindustrie inbracht. Samen deelden ze een visie: het creëren van een innovatieve tool die evenementenorganisatoren in staat stelt om naadloos evenementen te plannen en tickets te verkopen.

Ontstaan van het Idee

Saif Rashed, een softwareontwikkelaar, en David Hol, een evenementenorganisator en marketingexpert, ontmoeten elkaar en delen hun visie om een innovatieve oplossing te creëren voor het verkopen van tickets en het organiseren van evenementen.

Ontwikkeling van Ticketflip

Ze werken nauw samen om de functies te definiëren en te verfijnen, en ze zetten zich in om een gebruiksvriendelijke en krachtige tool te bouwen voor evenementenorganisatoren.

Lancering van Ticketflip

Na maanden van hard werken en testen wordt Ticketflip gelanceerd. Het platform is beschikbaar voor evenementenorganisatoren en biedt hen de mogelijkheid om evenementen te plannen, tickets te verkopen en efficiënt te scannen.

Groei en Uitbreiding

Het bedrijf blijft innoveren en evolueren, en het blijft zich inzetten om de evenementenervaring voor zowel organisatoren als deelnemers te verbeteren.

Softwareontwikkeling en expertise in evenementenorganisatie.

Bij Ticketflip zijn we gedreven door de passie om evenementen tot een succes te maken en om de ticketverkoopervaring te verbeteren. We begrijpen de uitdagingen en kansen in deze branche als geen ander, en we zijn vastbesloten om altijd voorop te lopen in innovatie.

Dus, of je nu een doorgewinterde evenementenorganisator bent of gewoon je eerste evenement plant, wij staan voor je klaar. Samen bouwen we jou visie uit en maak we er een succes van. Ons principe is daarom, altijd bereikbaar voor wat dan ook. Welkom bij Ticketflip!

Bent u klaar om te starten?

  • Gebruiksvriendelijk
  • Kosteloos organiseren
  • Krachtig systeem
  • Eigendom over je data
  • Wekelijks uitbetaling
  • Event monitoring
Start met organiseren

Scan met onze appEntree regelen met slechts een mobiel.

Ticketflip maakt gebruik van cookies zodat onze website goed werkt. Zie ons privacybeleid voor alle details.